White screen

This forum is used to report bugs that happen while playing the Tablet version of the game.

White screen

Postby Mindslayer » Fri Apr 01, 2016 1:12 am

Using a Nexus 7 with Android 5.5.1

Spoiler: Image

Clicked my friends list, same thing. Photo is when I tried to join a classic game
Last edited by LevinSnakesRise on Sun Apr 03, 2016 10:49 am, edited 1 time in total.
Reason: Spoil large images please. Thanks. :3
My alt is trialtest, just in case another thing like this happens again :(
User avatar
Mindslayer
Sheriff
Sheriff
 
Posts: 511
Joined: Fri Jan 30, 2015 7:47 pm

Re: White screen

Postby shapesifter13 » Sat Apr 02, 2016 12:33 pm

Does this happen every time? Can you reliably make this happen?
shapesifter13
Developer
Developer
 
Posts: 4498
Joined: Fri Jan 02, 2015 4:55 pm

Re: White screen

Postby Metazoxan » Sun Apr 03, 2016 10:44 am

shapesifter13 wrote:Does this happen every time? Can you reliably make this happen?

I have the same problem and yes it pretty much happens every time. I say pretty much as I only tried 4 times before giving up but it happened all 4 times I tried.
User avatar
Metazoxan
Donor
Donor
 
Posts: 156
Joined: Fri Apr 18, 2014 6:14 am

Re: White screen

Postby shapesifter13 » Sun Apr 03, 2016 12:03 pm

Meta, if you make a post saying this is happening to you as well, then you should post the device you are using and the OS version you are using.

Have you both read through this stickied post fully?: viewtopic.php?f=60&t=39075
shapesifter13
Developer
Developer
 
Posts: 4498
Joined: Fri Jan 02, 2015 4:55 pm

Re: White screen

Postby Metazoxan » Mon Apr 04, 2016 5:03 pm

shapesifter13 wrote:Meta, if you make a post saying this is happening to you as well, then you should post the device you are using and the OS version you are using.

Have you both read through this stickied post fully?: http://blankmediagames.com/phpbb/viewto ... 60&t=39075

Well I actually already made my own thread reporting this bug myself before I saw this and I gave this info there.

So in this case I was just clarifying for the original poster that the bug happens every time and can be replicated or at least that's how it is in my case.

But if you want me to restate it I'm using a Nexus 7 and if I remember right my current OS version is android 5.1
User avatar
Metazoxan
Donor
Donor
 
Posts: 156
Joined: Fri Apr 18, 2014 6:14 am


Return to Mobile Bug Reports

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest